Brunarica Vespera

Brunarica Vespera
Brunarica 99.000€ - Bungalov
KH-128 132 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična brunarica Vespera je 132 m2 velik bungalov v obliki črke L, s sobama za spanje, kopalnico z WC-jem in dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od dveh spalnic je možno uporabiti za otroško sobo ali npr. kot pisarno.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 158.400 EUR
Četrta faza: že od 128.700 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 99.000 EUR

Cena za brunarico Vespera vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Vespera je izjemno dobro toplotno izolirana, skoraj nič-energijska brunarica. Z doplačilom je možna povsem pasivna ali plus energetska zasnova.

Z veseljem optimiramo število posameznih sob, kot tudi njihovo odprtost ali velikost. Čeprav je Vespera konstruirana kot brunarica, jo po želji z našim timom arhitektov zasnujemo v arhitekturno dovršeno masivno leseno hišo ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj storiti, če Vam je ravno ta brunarica zelo všeč, a prostorski akt občine ne predvideva izdelavo takšnega objekta na Vaši gradbeni parceli, naj si bo zaradi višine slemena, dimenzij etaž ali zaradi gradbenih odprtin? Kontaktirajte nas, saj za vsako gradbeno težavo obstaja rešitev!

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Brunarica Vespera

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO