Brunarica Zia

Brunarica Zia
Brunarica 91.650€ - Klasična
KH-220 141 m2 4 Spalnic 2 Kopalnic 1 Garaž

Mansardna brunarica Zia je 141 m2 velika klasična dvokapnica kvadratnih dimenzij, s štirimi spalnimi prostori, dvema kopalnicama ter dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od štirih spalnic je seveda možno nameniti za otroško sobo ali npr. kot kabinet.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 141.000 EUR
Četrta faza: že od 119.850 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 91.650 EUR

Cena za brunarico Zia vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Zia je odlično termoizolirana, skoraj nič-energijska brunarica. Glede na individualne potrebe je možna povsem pasivna ali plus energijska zasnova.

Po potrebi prilagodimo razporeditev posameznih sob, kot tudi njihovo velikost ali orientacijo. Kljub temu, da je Zia modelirana kot brunarica, jo z veseljem predrugačimo v vrhunsko dovršeno masivno leseno hišo ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Recimo da Vam je natanko brunarica Zia pisana na kožo, a žal odlok o občinskem prostorskem načrtu – OPN preprečuje grajenje tovrstnih hiš, naprimer zaradi višine slemena, zunanjih gabaritov hiše ali pa barve fasade? Kontaktirajte nas in zagotovo bomo našli ustrezno rešitev!

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
Brunarica Zia

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO