Lesena hiša Adrianne

Lesena hiša Adrianne
Lesena 82.550€ - Klasična
KH-753 127 m2 4 Spalnic 2 Kopalnic

Mansardna lesena hiša Adrianne je 127 m2 velika klasična dvokapnica pravokotnega tlorisa, s štirimi prostori za spanje, dvema kopalnicama in dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od štirih spalnic je mogoče uporabiti za otroško sobo ali npr. kot prostor za hobi.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 127.000 EUR
Četrta faza: že od 107.950 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 82.550 EUR

Cena za leseno hišo Adrianne vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Adrianne je izvrstno izolirana proti mrazu, energetsko učinkovita lesena hiša. V kolikor je potrebno, je možna povsem pasivna ali plus energijska gradnja.

Po želji optimiramo orientacijo posamičnih prostorov, kakor tudi njihovo velikost ali odprtost. Kljub temu, da je Adrianne vizualizirana kot hiša iz masivnega lesa, jo na osnovi Vaših zahtev z našo ekipo arhitektov predelamo v krasno brunarico ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj narediti, ko Vam je ravno lesena hiša Adrianne, in nobena druga, najbolj všeč, a občinski prostorsk akt ovira grajenje takšnega objekta, naprimer zaradi barve kritine, dimenzij tlorisa ali pa celo zaradi fasadnih dodatkov? Kontaktirajte nas, to hišo lahko zagotovo prilagodimo zahtevam občinskega prostorskega akta.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
Lesena hiša Adrianne

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO