Lesena hiša Albia

Lesena hiša Albia
Lesena 63.750€ - Moderna
KH-202 85 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična lesena hiša Albia je 85 m2 velika moderna hiša pravokotne oblike, z dvema spalnicama, kopalnico z WC-jem ter dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od dveh sob za spanje je na vsak način možno uporabiti za otroško sobo ali npr. kot pisarno.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 102.000 EUR
Četrta faza: že od 82.875 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 63.750 EUR

Cena za leseno hišo Albia vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Albia je izjemno dobro termoizolirana, energetsko učinkovita lesena hiša. V kolikor je potrebno, je možna povsem pasivna ali +energijska izvedba.

Po naročilu zasnujemo drugačno število posameznih sob, kot tudi njihovo orientacijo ali funkcionalnost. Brez obzira na to, da je Albia zmodelirana kot hiša iz masivnega lesa, jo z našo ekipo arhitektov predrugačimo v občudovanja vredno brunarico ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj narediti, ko Vam je točno ta hiša najbolj všeč, na žalost pa občinski prostorsk akt ne podpira izdelavo takšnega objekta na Vaši gradbeni parceli, včasih zaradi barve kritine, razmerij stranic hiše ali pa celo zaradi neusklajenosti z okoliškimi stavbami? Obrnite se na nas in zagotovo bomo našli ustrezno rešitev!

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Lesena hiša Albia

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO