Lesena hiša Alison

Lesena hiša Alison
Lesena 72.750€ - Klasična
KH-789 97 m2 1 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična lesena hiša Alison je 97 m2 velika klasična dvokapnica pravokotnega tlorisa, z eno sobo za spanje, kopalnico z WC-jem in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Mansarda se lahko oddvoji, s čimer pridobimo eno nizko spalnico.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 116.400 EUR
Četrta faza: že od 94.575 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 72.750 EUR

Cena za leseno hišo Alison vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Alison je izvrstno termoizolirana, skoraj nič-energijska lesena hiša. Po dogovoru je mogoča povsem pasivna ali plus energijska gradnja.

Po naročilu zmodeliramo drugačno obliko individualnih sob, kot tudi njihovo orientacijo ali število. Brez obzira na to, da je Alison načrtovana kot masivna lesena hiša, jo na osnovi Vaših zahtev z našim timom oblikovalcev zasnujemo v vrhunsko dovršeno brunarico ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj pa v primeru, ko Vam je ravno lesena hiša Alison najbolj všeč, žal pa veljavni prostorski plan prepoveduje postavitve takšnega objekta, pa naj bo zaradi nagiba strehe, višine objekta ali pa gradbenih odprtin? Obrnite se na nas, to hišo lahko zagotovo prilagodimo zahtevam občinskega prostorskega akta.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Lesena hiša Alison

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO