Lesena hiša Amata

Lesena hiša Amata
Lesena 94.250€ - Klasična
KH-205 145 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic 1 Garaž

Mansardna lesena hiša Amata je 145 m2 velika klasična dvokapnica pravokotnega gabarita, z dvema spalnicama, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od dveh spalnic je smiselno nameniti za otroško sobo ali npr. kot sobo za goste.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 145.000 EUR
Četrta faza: že od 123.250 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 94.250 EUR

Cena za leseno hišo Amata vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Amata je izvrstno izolirana proti mrazu, energetsko učinkovita lesena hiša. Glede na individualne potrebe je mogoča povsem pasivna ali plus energijska gradnja.

Za Vas prilagodimo razporeditev posamičnih prostorov, kakor tudi njihovo orientacijo ali funkcionalnost. Kljub temu, da je Amata izvedena kot hiša s stenami iz masivnega lesa, jo po potrebi z našo ekipo arhitektov predelamo v dih jemajočo brunarico ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Recimo da Vam je ravno lesena hiša Amata pisana na kožo, na žalost pa urbanistnični plan ne podpira postavitve takšne hiše, najsibo zaradi oblike strehe, mer osnovne plošče ali pa oblike fasade? Kontaktirajte nas, omejitve za Vašo gradbeno parcelo z veseljem upoštevamo pri modeliranju Vaše sanjske hiše.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
Lesena hiša Amata

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO