Lesena hiša Amica

Lesena hiša Amica
Lesena 91.000€ - Klasična
KH-176 140 m2 4 Spalnic 1 Kopalnic 1 Garaž

Mansardna lesena hiša Amica je 140 m2 velika klasična dvokapnica kvadratnega gabarita, s štirimi spalnicami, kopalnico z WC-jem in dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico. Poljubno od štirih sob za spanje je na vsak način možno uporabljati za otroško sobo ali npr. kot pisarno.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 140.000 EUR
Četrta faza: že od 119.000 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 91.000 EUR

Cena za leseno hišo Amica vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Amica je izvrstno toplotno izolirana, skoraj pasivna lesena hiša. Glede na individualne potrebe je možna energijsko nevtralna ali plus energijska izvedba.

Za Vas prilagodimo razporeditev posameznih sob, kakor tudi njihovo obliko in število. Kljub temu, da je Amica prikazana kot hiša iz masivnega lesa, jo za Vas radi priredimo v arhitekturno dovršeno brunarico ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj storiti, če Vam je ravno ta lesena hiša pisana na kožo, na žalost pa občinski prostorsk akt prepoveduje gradnjo takšne hiše na Vaši parceli, včasih zaradi barve strešnikov, razmerij stranic hiše ali pa celo zaradi oblike fasade? Kontaktirajte nas, omejitve za Vašo gradbeno parcelo z veseljem upoštevamo pri modeliranju Vaše sanjske hiše.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
Lesena hiša Amica

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO