Lesena hiša Angelica

Lesena hiša Angelica
Lesena 54.600€ - Klasična
KH-690 84 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Mansardna lesena hiša Angelica je 84 m2 velika klasična dvokapnica kvadratnega tlorisa, z dvema prostoroma za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od dveh sob za spanje je možno nameniti za otroško sobo ali npr. kot home office.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 84.000 EUR
Četrta faza: že od 71.400 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 54.600 EUR

Cena za leseno hišo Angelica vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Angelica je nadvse kakovostno termoizolirana, skoraj pasivna lesena hiša. Z doplačilom je možna nič energijska ali plus energetska izvedba.

Po želji vizualiziramo drugačno orientacijo posameznih sob, kot tudi njihovo velikost ali razporeditev. Četudi je Angelica modelirana kot hiša iz masivnega lesa, jo strokovno zasnujemo v izjemno privlačno brunarico ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Postavi se vprašanje, kaj storiti, ko Vam je ravno Angelica pisana na kožo, žal pa odlok o občinskem prostorskem načrtu – OPN ne dovoljuje gradnjo takšne hiše, naj si bo zaradi barve strehe, višinskega razmerja stavbe ali pa celo zaradi gradbenih odprtin? Pišite nam in zagotovo bomo našli ustrezno rešitev!

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
Lesena hiša Angelica

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO