Lesena hiša Antionette

Lesena hiša Antionette
Lesena 86.450€ - Klasična
KH-777 133 m2 3 Spalnic 1 Kopalnic

Mansardna lesena hiša Antionette je 133 m2 velika klasična dvokapnica pravokotnega tlorisa, s tremi sobami za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od treh sob za spanje je vsekakor mogoče uporabljati za otroško sobo ali npr. kot pisarno.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 133.000 EUR
Četrta faza: že od 113.050 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 86.450 EUR

Cena za leseno hišo Antionette vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Antionette je izvrstno termoizolirana, energetsko učinkovita lesena hiša. V kolikor je potrebno, je možna nič energijska ali plus energetska izvedba.

Po naročilu prilagodimo obliko posamičnih sob, kot tudi njihovo razporeditev in število. Brez obzira na to, da je Antionette vizualizirana kot hiša iz masivnega lesa, jo po želji radi predelamo v izjemno privlačno brunarico ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj pa v primeru, ko Vam je ravno ta lesena hiša, in nobena druga, najbolj všeč, a urbanistični načrt ovira izdelavo tovrstnih hiš, naj si bo zaradi nagiba strehe, višine kolenčnega zidu ali pa fasadnih dodatkov? Obrnite se na nas, mogoče pa obstaja rešitev, ki Vas bo navdušila.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
Lesena hiša Antionette

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO