Lesena hiša Auriel

Lesena hiša Auriel
Lesena 52.500€ - Moderna
KH-187 70 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična lesena hiša Auriel je 70 m2 velika moderna hiša pravokotne oblike, s sobama za spanje, kopalnico z WC-jem ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od dveh sob za spanje je seveda mogoče uporabiti za otroško sobo ali npr. kot home office. Mansarda je dovolj prostorna za ločitev od “pritličja”, pri čemer pridobimo eno mini spalnico.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 84.000 EUR
Četrta faza: že od 68.250 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 52.500 EUR

Cena za leseno hišo Auriel vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Auriel je nadvse kakovostno termoizolirana, skoraj pasivna lesena hiša. V kolikor je potrebno, je možna energijsko nevtralna ali +energijska konstrukcija.

Po naročilu vizualiziramo drugačno velikost posamičnih sob, kakor tudi njihovo število in razporeditev. Četudi je Auriel zmodelirana kot lesena hiša iz masivnega lesa, jo za Vas radi priredimo v vrhunsko dovršeno brunarico ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj storiti, če Vam je hiša Auriel všeč, vendar urbanistnični plan ne predvideva izdelavo takšnega objekta, bodisi zaradi barve strešnikov, zunanjih gabaritov hiše ali zaradi neskladja z okoliško arhitekturo? Obrnite se na nas, skupaj jo bomo prilagodili še tako strogim urbanističnim zahtevam.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Lesena hiša Auriel

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO