Lesena hiša Avis

Lesena hiša Avis
Lesena 132.400€ - Klasična
KH-210 153 m2 3 Spalnic 1 Kopalnic

Mansardna lesena hiša Avis je 153 m2 velika klasična dvokapnica pravokotnega tlorisa, s tremi spalnicami, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od treh sob za spanje je vsekakor mogoče nameniti za otroško sobo ali npr. kot sobo za goste.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 208.900 EUR
Četrta faza: 178.300 EUR
Zunaj gotova hiša: 132.400 EUR

Cena za leseno hišo Avis vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Avis je nadvse kakovostno toplotno izolirana, skoraj nič-energijska lesena hiša. V kolikor je potrebno, je mogoča nič energijska ali plus energetska gradnja.

Ugodna prilagoditev po želji
Po potrebi spremenimo funkcionalnost posamičnih sob, kakor tudi njihovo število ali odprtost. Navkljub temu, da je Avis ustvarjena kot hiša iz masivnega lesa, jo z našim timom arhitektov priredimo v do potankosti premišljeno brunarico ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj pa v primeru, ko Vam je ravno ta hiša zelo všeč, a žal urbanistnični plan ne omogoča izdelavo tovrstnih hiš, pa naj bo zaradi vrste strešne kritine, višine objekta ali pa celo zaradi izstopanja od arhitekture bližnjih stavb? Kontaktirajte nas, mogoče pa obstaja rešitev, ki Vas bo navdušila.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Mansarda

Video
  • Hiša iz lesa Avis
    Hiša iz lesa Avis

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM