Lesena hiša Bryony

Lesena hiša Bryony
Lesena 103.350€ - Klasična
KH-153 159 m2 5 Spalnic 1 Kopalnic

Mansardna lesena hiša Bryony je 159 m2 velika klasična dvokapnica razgibane zasnove, s štirimi sobami za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od štirih spalnic je na vsak način mogoče uporabiti za otroško sobo ali npr. kot prostor za hobi.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 159.000 EUR
Četrta faza: že od 135.150 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 103.350 EUR

Cena za leseno hišo Bryony vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Bryony je odlično termoizolirana, skoraj nič-energijska lesena hiša. Z doplačilom je možna povsem pasivna ali plus energijska gradnja.

Za Vas zmodeliramo drugačno orientacijo posameznih prostorov, kakor tudi njihovo obliko ali funkcionalnost. Brez obzira na to, da je Bryony načrtovana kot hiša iz masivnega lesa, jo z našimi talentiranimi arhitekti ponovno narišemo kot vrhunsko dovršeno brunarico ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj storiti, če Vam je ravno ta lesena hiša najbolj všeč, na žalost pa prostorski akt občine ne omogoča postavitve takšne hiše na Vaši parceli, najsibo zaradi vrste strešne kritine, mer osnovne plošče ali zaradi oblike oken? Pišite nam, to hišo lahko zagotovo prilagodimo zahtevam občinskega prostorskega akta.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
Lesena hiša Bryony

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO