Lesena hiša Camilla

Lesena hiša Camilla
Lesena 63.000€ - Klasična
KH-680 84 m2 1 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična lesena hiša Camilla je 84 m2 velika klasična dvokapnica pravokotnih dimenzij, z eno spalnico, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 100.800 EUR
Četrta faza: že od 81.900 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 63.000 EUR

Cena za leseno hišo Camilla vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Camilla je nadvse kakovostno termoizolirana, skoraj nič-energijska lesena hiša. V kolikor je potrebno, je možna nič energijska ali +energijska izvedba.

Po potrebi spremenimo odprtost individualnih sob, kot tudi njihovo število ali orientacijo. Brez obzira na to, da je Camilla zmodelirana kot hiša z masivnimi stenami iz lesa, jo na osnovi Vaših zahtev z našimi nadarjenimi oblikovalci prilagodimo v krasno brunarico ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Recimo da Vam je točno ta hiša Camilla pisana na kožo, na žalost pa urbanistnični plan ne dovoljuje grajenje tovrstne hiše, naj si bo zaradi oblike strehe, razmerja tlorisa ali pa celo zaradi neskladja z okoliškimi stavbami? Kontaktirajte nas, zagotovo obstaja rešitev, ki Vas bo osrečila.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Lesena hiša Camilla

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO