Lesena hiša Carita

Lesena hiša Carita
Lesena 187.600€ - Moderna
KH-246 222 m11 3 Spalnic 2 Kopalnic 1 Garaž

Mansardna lesena hiša Carita je 222 m2 velika moderna hiša razgibanega tlorisa, s tremi prostori za spanje, dvema kopalnicama ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od treh sob za spanje je seveda možno uporabljati za otroško sobo ali npr. kot home office.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 298.600 EUR
Četrta faza: 254.200 EUR
Zunaj gotova hiša: 187.600 EUR

Cena za leseno hišo Carita vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Carita je izjemno dobro izolirana proti mrazu, energetsko učinkovita lesena hiša. Po želji naročnika je možna energijsko nevtralna ali plus energijska postavitev.

Ugodna prilagoditev po želji
Po naročilu optimiramo velikost posamičnih prostorov, kakor tudi njihovo odprtost ali funkcionalnost. Četudi je Carita vizualizirana kot lesena hiša iz masivnega lesa, jo za Vas z našimi talentiranimi arhitekti priredimo v do potankosti dodelano brunarico ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj pa v primeru, ko Vam je ravno lesena hiša Carita pisana na kožo, a urbanistnični plan prepoveduje gradnjo tovrstnih objektov, najsibo zaradi barve strešnikov, etažnosti objekta ali pa celo zaradi dodatkov na pročeljih? Obrnite se na nas, skupaj jo bomo prilagodili še tako strogim urbanističnim zahtevam.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
Lesena hiša Carita

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM