Lesena hiša Christabel

Lesena hiša Christabel
Lesena 80.000€ - Klasična
KH-284 70 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična lesena hiša Christabel je 70 m2 velika klasična dvokapnica pravokotnega tlorisa, z dvema sobama za spanje, kopalnico z WC-jem in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od dveh sob za spanje je na vsak način mogoče uporabljati kot otroško sobo ali npr. kot sobo za goste.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 122.000 EUR
Četrta faza: 101.000 EUR
Zunaj gotova hiša: 80.000 EUR

Cena za leseno hišo Christabel vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Christabel je nadvse kakovostno termoizolirana, skoraj pasivna lesena hiša. Po želji naročnika je mogoča nič energijska ali +energijska postavitev.

Ugodna prilagoditev po želji
Po potrebi zrišemo drugačno velikost posameznih prostorov, kakor tudi njihovo število in funkcionalnost. Brez obzira na to, da je Christabel modelirana kot hiša s stenami iz masivnega lesa, jo z našimi talentiranimi arhitekti preoblikujemo v krasno brunarico ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Recimo da Vam je ravno ta hiša, in nobena druga, najbolj všeč, a občinski prostorski načrt ne predvideva grajenje tovrstnih objektov, včasih zaradi nagiba strehe, razmerja tlorisa ali zaradi vrste stavbnega pohištva? Kontaktirajte nas, mogoče pa obstaja rešitev, ki Vas bo navdušila.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Lesena hiša Christabel

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM