Lesena hiša Christabel

Lesena hiša Christabel
Lesena 52.500€ - Klasična
KH-284 70 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična lesena hiša Christabel je 70 m2 velika klasična dvokapnica pravokotne zasnove, z dvema sobama za spanje, kopalnico z WC-jem ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od dveh sob za spanje je seveda mogoče uporabljati kot otroško sobo ali npr. kot kabinet.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 84.000 EUR
Četrta faza: že od 68.250 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 52.500 EUR

Cena za leseno hišo Christabel vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Christabel je nadvse kakovostno termoizolirana, energetsko učinkovita lesena hiša. Z doplačilom je mogoča energijsko nevtralna ali plus energijska zasnova.

Po potrebi zasnujemo drugačno funkcionalnost posamičnih sob, kakor tudi njihovo velikost ali obliko. Navkljub temu, da je Christabel konstruirana kot hiša iz masivnega lesa, jo na osnovi Vaših zahtev strokovno zmodeliramo v občudovanja vredno brunarico ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Recimo da Vam je ravno ta lesena hiša, in nobena druga, najbolj všeč, na žalost pa občinski prostorski načrt – OPN ovira gradnjo tovrstne hiše, pa naj bo zaradi naklona strehe, dimenzij tlorisa ali pa oblike fasade? Kontaktirajte nas, omejitve za Vašo gradbeno parcelo z veseljem upoštevamo pri modeliranju Vaše sanjske hiše.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Lesena hiša Christabel

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO