Lesena hiša Christabel

Lesena hiša Christabel
Lesena 80.000€ - Klasična
KH-284 70 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična lesena hiša Christabel je 70 m2 velika klasična dvokapnica pravokotnega tlorisa, z dvema spalnicama, kopalnico z WC-jem in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od dveh sob za spanje je možno koristiti kot otroško sobo ali npr. kot prostor za hobi.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 122.000 EUR
Četrta faza: 101.000 EUR
Zunaj gotova hiša: 80.000 EUR

Cena za leseno hišo Christabel vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Christabel je nadvse kakovostno toplotno izolirana, energetsko učinkovita lesena hiša. Po dogovoru je mogoča nič energijska ali plus energetska gradnja.

Ugodna prilagoditev po želji
Po potrebi prilagodimo število individualnih sob, kot tudi njihovo orientacijo ali odprtost. Kljub temu, da je Christabel načrtovana kot hiša z masivnimi stenami iz lesa, jo na osnovi Vaših zahtev z našo ekipo arhitektov zmodeliramo v arhitekturno dovršeno brunarico ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Recimo da Vam je točno ta hiša Christabel pisana na kožo, a urbanistnični plan prepoveduje gradnjo takšne hiše na Vaši parceli, včasih zaradi barve kritine, višinskega razmerja stavbe ali pa fasadnih dodatkov? Pišite nam, omejitve za Vašo gradbeno parcelo z veseljem upoštevamo pri modeliranju Vaše sanjske hiše.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
  • Lesena hiša Christabel
    Lesena hiša Christabel

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM