Lesena hiša Clelia

Lesena hiša Clelia
Lesena 117.650€ - Moderna
KH-182 181 m2 3 Spalnic 2 Kopalnic 1 Garaž

Nadstropna lesena hiša Clelia je 181 m2 velika moderna hiša členjene oblike, s tremi spalnimi prostori, dvema kopalnicama in dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico. Poljubno od treh sob za spanje bo možno koristiti kot otroško sobo ali npr. kot sobo za goste.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 181.000 EUR
Četrta faza: že od 153.850 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 117.650 EUR

Cena za leseno hišo Clelia vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Clelia je nadvse kakovostno toplotno izolirana, skoraj nič-energijska lesena hiša. Glede na individualne potrebe je mogoča nič energijska ali +energijska zasnova.

Z veseljem vizualiziramo drugačno obliko posamičnih sob, kot tudi njihovo število in orientacijo. Čeprav je Clelia zasnovana kot masivna lesena hiša, jo za Vas z našo ekipo oblikovalcev priredimo v izjemno privlačno brunarico ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj pa v primeru, ko Vam je ta hiša všeč, vendar občinski prostorsk akt prepoveduje izdelavo tovrstne hiše, bodisi zaradi višine slemena, višine objekta ali pa vrste stavbnega pohištva? Obrnite se na nas, omejitve za Vašo gradbeno parcelo z veseljem upoštevamo pri modeliranju Vaše sanjske hiše.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
Lesena hiša Clelia

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO