Lesena hiša Clelia

Lesena hiša Clelia
Lesena 154.800€ - Moderna
KH-182 180 m2 3 Spalnic 2 Kopalnic 1 Garaž

Nadstropna lesena hiša Clelia je 181 m2 velika moderna hiša z ravno streho razgibanega tlorisa, s tremi spalnimi prostori, dvema kopalnicama in dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico. Poljubno od treh spalnic je možno nameniti otroški sobi ali npr. kot pisarno.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 245.300 EUR
Četrta faza: 209.100 EUR
Zunaj gotova hiša: 154.800 EUR

Cena za leseno hišo Clelia vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Clelia je izjemno dobro izolirana proti mrazu, energetsko učinkovita lesena hiša. V kolikor je potrebno, je mogoča nič energijska ali plus energetska postavitev.

Ugodna prilagoditev po želji
Za Vas zrišemo drugačno orientacijo posameznih sob, kakor tudi njihovo obliko in velikost. Brez obzira na to, da je Clelia ustvarjena kot masivna lesena hiša, jo po želji z našimi talentiranimi oblikovalci predrugačimo v do potankosti dodelano brunarico ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Recimo da Vam je ravno ta hiša pisana na kožo, žal pa prostorski načrt občine – OPN ne dovoljuje gradnjo tovrstnih hiš, bodisi zaradi vrste strešne kritine, razmerja dolžine in širine hiše ali pa celo zaradi fasadnih dodatkov? Obrnite se na nas, saj za vsako gradbeno težavo obstaja rešitev!

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
  • Hiša iz lesa Clelia
    Lesena hiša Clelia

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..