Lesena hiša Dawn

Lesena hiša Dawn
Lesena 102.000€ - Klasična
KH-457 136 m2 3 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična lesena hiša Dawn je 136 m2 velika klasična dvokapnica pravokotnih dimenzij, s tremi spalnicami, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste ter dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od treh spalnic je na vsak način možno koristiti kot otroško sobo ali npr. kot sobo za goste. Mansarda se lahko loči, s čimer pridobimo eno mini spalnico.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 163.200 EUR
Četrta faza: že od 132.600 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 102.000 EUR

Cena za leseno hišo Dawn vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Dawn je izvrstno toplotno izolirana, skoraj pasivna lesena hiša. Glede na individualne potrebe je možna nič energijska ali plus energetska zasnova.

Za Vas vizualiziramo drugačno orientacijo posameznih sob, kot tudi njihovo velikost in odprtost. Četudi je Dawn zmodelirana kot hiša s stenami iz masivnega lesa, jo po potrebi z veseljem preoblikujemo v občudovanja vredno brunarico ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj narediti, ko Vam je natanko hiša Dawn pisana na kožo, na žalost pa odlok o občinskem prostorskem načrtu ovira izdelavo tovrstne hiše, naj si bo zaradi barve strešnikov, razmerja dolžine in širine hiše ali pa neskladja z okolico? Obrnite se na nas in zagotovo bomo našli ustrezno rešitev!

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Lesena hiša Dawn

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO