Lesena hiša Dawn

Lesena hiša Dawn
Lesena 146.000€ - Klasična
KH-457 136 m2 3 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična lesena hiša Dawn je 136 m2 velika klasična dvokapnica pravokotne oblike, s tremi prostori za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste ter dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico. Poljubno od treh spalnic je modro uporabiti kot otroško sobo ali npr. kot home office.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 227.600 EUR
Četrta faza: 186.800 EUR
Zunaj gotova hiša: 146.000 EUR

Cena za leseno hišo Dawn vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Dawn je odlično izolirana proti mrazu, skoraj nič-energijska lesena hiša. V kolikor je potrebno, je mogoča nič energijska ali plus energetska izvedba.

Ugodna prilagoditev po želji
Po želji prilagodimo funkcionalnost posameznih sob, kakor tudi njihovo velikost ali število. Kljub temu, da je Dawn zmodelirana kot hiša s stenami iz masivnega lesa, jo po potrebi z našimi nadarjenimi arhitekti predrugačimo v vrhunsko dovršeno brunarico ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj narediti, ko Vam je ravno Dawn pisana na kožo, na žalost pa prostorski načrt občine – OPN preprečuje izdelavo takšnega objekta na Vaši gradbeni parceli, bodisi zaradi vrste strešne kritine, razmerij stranic hiše ali pa celo zaradi neskladja z okoliško arhitekturo? Kontaktirajte nas, omejitve za Vašo gradbeno parcelo z veseljem upoštevamo pri modeliranju Vaše sanjske hiše.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
  • Lesena hiša Dawn
    Lesena hiša Dawn

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM