Lesena hiša Diva

Lesena hiša Diva
Lesena 109.500€ - Klasična
KH-158 146 m2 4 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična lesena hiša Diva je 146 m2 velika klasična dvokapnica razgibanih dimenzij, s štirimi spalnimi prostori, kopalnico z WC-jem ter dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico. Poljubno od štirih spalnic je mogoče uporabljati kot otroško sobo ali npr. kot pisarno. Mansarda se lahko loči, pri čemer pridobimo eno majhno spalnico.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 175.200 EUR
Četrta faza: že od 142.350 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 109.500 EUR

Cena za leseno hišo Diva vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Diva je odlično izolirana proti mrazu, skoraj nič-energijska lesena hiša. Po želji naročnika je mogoča energijsko nevtralna ali +energijska zasnova.

Po želji zmodeliramo drugačno funkcionalnost posameznih sob, kot tudi njihovo število ali odprtost. Navkljub temu, da je Diva zasnovana kot hiša z masivnimi stenami iz lesa, jo po potrebi strokovno predelamo v vrhunsko dovršeno brunarico ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj narediti, ko Vam je točno ta hiša Diva najbolj všeč, na žalost pa prostorski načrt občine – OPN ne dovoljuje grajenje takšnega objekta, najsibo zaradi usmeritve slemena strehe, razmerij stranic hiše ali pa celo zaradi barve fasade? Obrnite se na nas in skupaj bomo našli rešitev!

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Lesena hiša Diva

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO