Lesena hiša Erica

Lesena hiša Erica
Lesena 72.000€ - Klasična
KH-763 96 m2 1 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična lesena hiša Erica je 96 m2 velika klasična dvokapnica členjene oblike, s prostorom za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 115.200 EUR
Četrta faza: že od 93.600 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 72.000 EUR

Cena za leseno hišo Erica vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Erica je nadvse kakovostno termoizolirana, skoraj nič-energijska lesena hiša. Z doplačilom je možna povsem pasivna ali plus energetska izvedba.

Po želji zmodeliramo drugačno funkcionalnost posameznih sob, kot tudi njihovo orientacijo in obliko. Kljub temu, da je Erica modelirana kot masivna lesena hiša, jo za Vas z našimi nadarjenimi arhitekti predrugačimo v krasno brunarico ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Recimo da Vam je točno ta hiša Erica zelo všeč, a pravilnik o občinskem prostorskem načrtu preprečuje postavitve takšne hiše na Vaši parceli, včasih zaradi višine slemena, zunanjih gabaritov hiše ali pa celo zaradi členitve fasad? Obrnite se na nas in zagotovo bomo našli ustrezno rešitev!

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Lesena hiša Erica

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO