Lesena hiša Frankie

Lesena hiša Frankie
Lesena 99.450€ - Klasična
KH-771 153 m2 4 Spalnic 1 Kopalnic

Mansardna lesena hiša Frankie je 153 m2 velika klasična dvokapnica razgibanega tlorisa, s štirimi spalnimi prostori, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od štirih sob za spanje bo mogoče uporabiti za otroško sobo ali npr. kot home office.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 153.000 EUR
Četrta faza: že od 130.050 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 99.450 EUR

Cena za leseno hišo Frankie vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Frankie je izvrstno izolirana proti mrazu, energetsko učinkovita lesena hiša. Z doplačilom je mogoča nič energijska ali +energijska zasnova.

Po želji vizualiziramo drugačno odprtost posamičnih sob, kakor tudi njihovo velikost in razporeditev. Brez obzira na to, da je Frankie vizualizirana kot lesena hiša iz masivnega lesa, jo po potrebi z našim timom oblikovalcev predelamo v dih jemajočo brunarico ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Postavi se vprašanje, kaj storiti, ko Vam je ravno ta hiša zelo všeč, žal pa urbanistnični plan ne podpira grajenje tovrstnih objektov, naprimer zaradi vrste strešne kritine, višinskih gabaritov ali pa celo zaradi fasadnih dodatkov? Obrnite se na nas, skupaj jo bomo prilagodili še tako omejujočim urbanističnim načrtom.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
Lesena hiša Frankie

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO