Lesena hiša Gertrude

Lesena hiša Gertrude
Lesena 87.750€ - Klasična
KH-769 135 m2 4 Spalnic 2 Kopalnic 1 Garaž

Mansardna lesena hiša Gertrude je 135 m2 velika klasična dvokapnica pravokotnih dimenzij, s štirimi prostori za spanje, dvema kopalnicama, dodatnim WC-jem za goste ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od štirih sob za spanje je seveda možno uporabiti za otroško sobo ali npr. kot home office.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 135.000 EUR
Četrta faza: že od 114.750 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 87.750 EUR

Cena za leseno hišo Gertrude vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Gertrude je nadvse kakovostno izolirana proti mrazu, energetsko učinkovita lesena hiša. V kolikor je potrebno, je mogoča povsem pasivna ali plus energetska postavitev.

Po potrebi vizualiziramo drugačno funkcionalnost posamičnih prostorov, kakor tudi njihovo razporeditev in orientacijo. Čeprav je Gertrude vizualizirana kot hiša s stenami iz masivnega lesa, jo po potrebi z veseljem priredimo v občudovanja vredno brunarico ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Recimo da Vam je ravno lesena hiša Gertrude zelo všeč, a žal prostorski načrt ne podpira izdelavo takšne hiše na Vaši parceli, naprimer zaradi barve kritine, razmerja tlorisa ali zaradi fasadnih odprtin? Kontaktirajte nas, zagotovo obstaja rešitev, ki Vas bo osrečila.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
Lesena hiša Gertrude

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO