Lesena hiša Gregoria

Lesena hiša Gregoria
Lesena 49.500€ - Klasična
KH-116 66 m2 1 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična lesena hiša Gregoria je 66 m2 velika klasična dvokapnica kvadratne oblike, s prostorom za spanje, kopalnico z WC-jem ter dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico. Mansarda se lahko pregradi, pri čemer pridobimo eno mini sobico.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 79.200 EUR
Četrta faza: že od 64.350 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 49.500 EUR

Cena za leseno hišo Gregoria vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Gregoria je izjemno dobro termoizolirana, skoraj nič-energijska lesena hiša. Po dogovoru je mogoča nič energijska ali plus energijska zasnova.

Po naročilu zrišemo drugačno odprtost individualnih prostorov, kot tudi njihovo obliko in velikost. Brez obzira na to, da je Gregoria izvedena kot lesena hiša iz masivnega lesa, jo po potrebi z našo ekipo oblikovalcev prilagodimo v vrhunsko dovršeno brunarico ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj pa v primeru, ko Vam je ravno ta lesena hiša zelo všeč, žal pa urbanistnični plan ne predvideva postavitve tovrstnih hiš, pa naj bo zaradi barve strešnikov, dimenzij osnovne plošče ali pa celo zaradi neusklajenosti z okoliškimi stavbami? Pišite nam, skupaj jo bomo prilagodili še tako strogim urbanističnim zahtevam.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Lesena hiša Gregoria

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO