Lesena hiša Hillary

Lesena hiša Hillary
Lesena 187.000€ - Moderna
KH-233 177 m2 6 Spalnic 2 Kopalnic

Pritlična lesena hiša Hillary je 177 m2 velika moderna dvokapnica v obliki črke L, s sobama za spanje, dvema kopalnicama ter dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od dveh sob za spanje bo mogoče nameniti za otroško sobo ali npr. kot prostor za hobi.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 293.200 EUR
Četrta faza: 240.100 EUR
Zunaj gotova hiša: 187.000 EUR

Cena za leseno hišo Hillary vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Hillary je izjemno dobro izolirana proti mrazu, energetsko učinkovita lesena hiša. V kolikor je potrebno, je mogoča povsem pasivna ali plus energetska postavitev.

Ugodna prilagoditev po želji
Po potrebi prilagodimo orientacijo posamičnih prostorov, kot tudi njihovo funkcionalnost in velikost. Kljub temu, da je Hillary izvedena kot hiša iz masivnega lesa, jo na osnovi Vaših zahtev z veseljem priredimo v arhitekturno dovršeno brunarico ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Postavi se vprašanje, kaj storiti, ko Vam je točno ta lesena hiša Hillary najbolj všeč, a občinski prostorski načrt – OPN prepoveduje grajenje takšnega objekta, naprimer zaradi usmeritve slemena strehe, višinskih gabaritov ali pa barve fasade? Pišite nam, Vašo sanjsko hišo z veseljem prilagodimo OPN-u.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Lesena hiša Hillary

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM