Lesena hiša Holly

Lesena hiša Holly
Lesena 77.350€ - Klasična
KH-799 119 m2 3 Spalnic 2 Kopalnic

Mansardna lesena hiša Holly je 119 m2 velika klasična dvokapnica razgibanega tlorisa, s tremi prostori za spanje, dvema kopalnicama, dodatnim WC-jem za goste ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od treh sob za spanje je vsekakor možno nameniti otroški sobi ali npr. kot sobo za goste.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 119.000 EUR
Četrta faza: že od 101.150 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 77.350 EUR

Cena za leseno hišo Holly vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Holly je odlično termoizolirana, skoraj pasivna lesena hiša. Po dogovoru je možna energijsko nevtralna ali plus energetska gradnja.

Po naročilu spremenimo obliko posamičnih sob, kot tudi njihovo orientacijo ali razporeditev. Čeprav je Holly konstruirana kot lesena hiša iz masivnega lesa, jo po potrebi z našo ekipo arhitektov vizualiziramo kot arhitekturno dovršeno brunarico ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Postavi se vprašanje, kaj storiti, ko Vam je natanko ta lesena hiša pisana na kožo, vendar občinski prostorski načrt ne predvideva gradnjo tovrstne hiše, bodisi zaradi usmeritve slemena strehe, etažnosti objekta ali pa celo zaradi členitve fasad? Kontaktirajte nas, za vsak gradbeni izziv obstaja rešitev!

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
Lesena hiša Holly

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO