Lesena hiša Hope

Lesena hiša Hope
Lesena 108.550€ - Klasična
KH-785 167 m2 4 Spalnic 3 Kopalnic

Mansardna lesena hiša Hope je 167 m2 velika klasična dvokapnica razgibanih dimenzij, s štirimi spalnicami, tremi kopalnicami in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od štirih spalnic je vsekakor mogoče nameniti otroški sobi ali npr. kot home office.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 167.000 EUR
Četrta faza: že od 141.950 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 108.550 EUR

Cena za leseno hišo Hope vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Hope je izvrstno termoizolirana, energetsko učinkovita lesena hiša. Po dogovoru je mogoča povsem pasivna ali plus energijska gradnja.

Po naročilu vizualiziramo drugačno obliko posameznih prostorov, kakor tudi njihovo velikost in odprtost. Kljub temu, da je Hope načrtovana kot masivna lesena hiša, jo po potrebi z našim timom oblikovalcev spremenimo v dih jemajočo brunarico ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Postavi se vprašanje, kaj storiti, ko Vam je ravno ta hiša zelo všeč, na žalost pa urbanistični načrt ne omogoča gradnjo takšne hiše, bodisi zaradi barve kritine, dimenzij osnovne plošče ali pa celo zaradi vrste stavbnega pohištva? Kontaktirajte nas, zagotovo obstaja rešitev, ki Vas bo osrečila.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
Lesena hiša Hope

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO