Lesena hiša Janis

Lesena hiša Janis
Lesena 24.000€ - Tiny house
KH-671 32 m2 1 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična lesena hiša Janis je 32 m2 velik tiny house členjene oblike, z eno sobo za spanje, kopalnico z WC-jem ter dnevno sobo s kuhinjo.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 38.400 EUR
Četrta faza: že od 31.200 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 24.000 EUR

Cena za leseno hišo Janis vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Janis je odlično termoizolirana, energetsko učinkovita lesena hiša. Z doplačilom je mogoča povsem pasivna ali +energijska izvedba.

Po želji zmodeliramo drugačno razporeditev posamičnih prostorov, kot tudi njihovo funkcionalnost ali odprtost. Četudi je Janis izvedena kot hiša s stenami iz masivnega lesa, jo z našimi talentiranimi oblikovalci zmodeliramo v krasno brunarico ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Postavi se vprašanje, kaj storiti, ko Vam je ravno Janis pisana na kožo, a žal odlok o občinskem prostorskem načrtu preprečuje izdelavo tovrstnih objektov, naj si bo zaradi barve strehe, dimenzij tlorisa ali pa celo zaradi vrste stavbnega pohištva? Pišite nam, saj za vsako gradbeno težavo obstaja rešitev!

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Lesena hiša Janis

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO