Lesena hiša Jeana

Lesena hiša Jeana
Lesena 105.200€ - Klasična
KH-800 119 m235 3 Spalnic 1 Kopalnic

Mansardna lesena hiša Jeana je 119 m2 velika klasična dvokapnica pravokotnega gabarita, s tremi spalnicami, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste ter dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od treh sob za spanje je modro uporabiti za otroško sobo ali npr. kot prostor za hobi.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 164.700 EUR
Četrta faza: 140.900 EUR
Zunaj gotova hiša: 105.200 EUR

Cena za leseno hišo Jeana vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Jeana je izvrstno izolirana proti mrazu, energetsko učinkovita lesena hiša. V kolikor je potrebno, je možna nič energijska ali +energijska postavitev.

Ugodna prilagoditev po želji
Po želji optimiramo velikost individualnih sob, kot tudi njihovo funkcionalnost ali odprtost. Brez obzira na to, da je Jeana zasnovana kot hiša z masivnimi stenami iz lesa, jo na osnovi Vaših zahtev radi vizualiziramo kot arhitekturno dovršeno brunarico ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Postavi se vprašanje, kaj storiti, ko Vam je točno ta hiša zelo všeč, vendar pravilnik o občinskem prostorskem načrtu ne predvideva izdelavo takšne hiše, bodisi zaradi barve strešnikov, razmerij stranic hiše ali pa barve fasade? Kontaktirajte nas in zagotovo bomo našli ustrezno rešitev!

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
Lesena hiša Jeana

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM