Lesena hiša Laelia

Lesena hiša Laelia
Lesena 139.600€ - Klasična
KH-180 162 m2 5 Spalnic 1 Kopalnic

Mansardna lesena hiša Laelia je 162 m2 velika klasična dvokapnica pravokotnega gabarita, s štirimi sobami za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od štirih spalnic bo mogoče koristiti kot otroško sobo ali npr. kot home office.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 220.600 EUR
Četrta faza: 188.200 EUR
Zunaj gotova hiša: 139.600 EUR

Cena za leseno hišo Laelia vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Laelia je izjemno dobro izolirana proti mrazu, energetsko učinkovita lesena hiša. V kolikor je potrebno, je mogoča nič energijska ali plus energijska izvedba.

Ugodna prilagoditev po želji
Po naročilu zrišemo drugačno razporeditev individualnih sob, kakor tudi njihovo funkcionalnost in odprtost. Čeprav je Laelia predvidena kot hiša iz masivnega lesa, jo po želji strokovno priredimo v izjemno dodelano brunarico ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj pa v primeru, ko Vam je lesena hiša Laelia všeč, a žal prostorski akt občine ne dovoljuje postavitve tovrstnih hiš, včasih zaradi barve strešnikov, razmerja dolžine in širine hiše ali pa celo zaradi neskladja z okoliškimi stavbami? Obrnite se na nas, skupaj jo bomo prilagodili še tako omejujočim urbanističnim načrtom.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
Mansardna lesena dvokapnica Laelia

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM