Lesena hiša Leigh

Lesena hiša Leigh
Lesena 107.250€ - Klasična
KH-767 165 m2 3 Spalnic 2 Kopalnic 1 Garaž

Mansardna lesena hiša Leigh je 165 m2 velika klasična dvokapnica pravokotne zasnove, s tremi prostori za spanje, dvema kopalnicama in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od treh sob za spanje je na vsak način mogoče uporabljati za otroško sobo ali npr. kot pisarno.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 165.000 EUR
Četrta faza: že od 140.250 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 107.250 EUR

Cena za leseno hišo Leigh vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Leigh je izvrstno izolirana proti mrazu, skoraj pasivna lesena hiša. Po želji naročnika je možna nič energijska ali plus energijska konstrukcija.

Po naročilu prilagodimo odprtost posameznih sob, kakor tudi njihovo obliko in orientacijo. Navkljub temu, da je Leigh modelirana kot hiša iz masivnega lesa, jo po želji z našimi nadarjenimi oblikovalci predelamo v arhitekturno dovršeno brunarico ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Recimo da Vam je ravno Leigh pisana na kožo, žal pa odlok o občinskem prostorskem načrtu – OPN preprečuje izdelavo takšnega objekta na Vaši gradbeni parceli, bodisi zaradi barve strešnikov, višinskih gabaritov ali zaradi barve fasade? Kontaktirajte nas, zagotovo obstaja rešitev, ki Vas bo osrečila.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
Lesena hiša Leigh

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO