Lesena hiša Lucerne

Lesena hiša Lucerne
Lesena 94.900€ - Klasična
KH-179 146 m2 4 Spalnic 2 Kopalnic

Mansardna lesena hiša Lucerne je 146 m2 velika klasična dvokapnica s čopi kvadratne oblike, s štirimi sobami za spanje, dvema kopalnicama in dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od štirih spalnic je na vsak način mogoče uporabljati kot otroško sobo ali npr. kot pisarno.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 146.000 EUR
Četrta faza: že od 124.100 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 94.900 EUR

Cena za leseno hišo Lucerne vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Lucerne je nadvse kakovostno toplotno izolirana, skoraj nič-energijska lesena hiša. Po dogovoru je mogoča povsem pasivna ali +energijska gradnja.

Po želji zasnujemo drugačno razporeditev posameznih prostorov, kot tudi njihovo obliko in odprtost. Kljub temu, da je Lucerne izvedena kot hiša s stenami iz masivnega lesa, jo po potrebi z našim timom arhitektov vizualiziramo kot krasno brunarico ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj storiti, če Vam je ravno ta lesena hiša pisana na kožo, žal pa prostorski načrt občine – OPN ovira gradnjo tovrstnih objektov, naprimer zaradi barve strešnikov, višinskega razmerja stavbe ali pa neskladja z okoliško arhitekturo? Pišite nam, zagotovo obstaja rešitev, ki Vas bo osrečila.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
Lesena hiša Lucerne

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO