Lesena hiša Mae

Lesena hiša Mae
Lesena 85.800€ - Klasična
KH-790 132 m2 3 Spalnic 1 Kopalnic 1 Garaž

Mansardna lesena hiša Mae je 132 m2 velika klasična dvokapnica pravokotnih dimenzij, s tremi prostori za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od treh spalnic je smiselno nameniti za otroško sobo ali npr. kot home office.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 132.000 EUR
Četrta faza: že od 112.200 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 85.800 EUR

Cena za leseno hišo Mae vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Mae je izjemno dobro toplotno izolirana, skoraj nič-energijska lesena hiša. Glede na individualne potrebe je možna nič energijska ali +energijska izvedba.

Z veseljem prilagodimo funkcionalnost posameznih prostorov, kot tudi njihovo orientacijo ali obliko. Navkljub temu, da je Mae modelirana kot hiša iz masivnega lesa, jo po potrebi z našim timom arhitektov ponovno narišemo kot izjemno privlačno brunarico ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Recimo da Vam je ravno ta hiša pisana na kožo, na žalost pa občinski prostorski plan ne zajema grajenje tovrstnih objektov, naprimer zaradi barve strehe, dimenzij osnovne plošče ali pa fasadnih dodatkov? Obrnite se na nas, za vsak gradbeni izziv obstaja rešitev!

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
Lesena hiša Mae

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO