Lesena hiša Margie

Lesena hiša Margie
Lesena 65.250€ - Klasična
KH-647 87 m2 3 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična lesena hiša Margie je 87 m2 velika klasična dvokapnica pravokotne zasnove, s tremi sobami za spanje, kopalnico z WC-jem ter dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico. Poljubno od treh spalnic bo mogoče nameniti za otroško sobo ali npr. kot kabinet.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 104.400 EUR
Četrta faza: že od 84.825 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 65.250 EUR

Cena za leseno hišo Margie vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Margie je izjemno dobro izolirana proti mrazu, energetsko učinkovita lesena hiša. Po dogovoru je mogoča povsem pasivna ali +energijska izvedba.

Z veseljem zasnujemo drugačno razporeditev posameznih prostorov, kakor tudi njihovo velikost ali funkcionalnost. Kljub temu, da je Margie ustvarjena kot masivna lesena hiša, jo po potrebi z našimi nadarjenimi oblikovalci predrugačimo v arhitekturno dovršeno brunarico ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj narediti, ko Vam je točno ta hiša Margie najbolj všeč, žal pa občinski prostorski akt prepoveduje gradnjo takšnega objekta, bodisi zaradi barve kritine, višine kolenčnega zidu ali zaradi izstopanja od arhitekture bližnjih stavb? Pišite nam, Vašo sanjsko hišo z veseljem prilagodimo OPN-u.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Lesena hiša Margie

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO