Lesena hiša Natalia

Lesena hiša Natalia
Lesena 74.100€ - Klasična
KH-863 114 m2 3 Spalnic 1 Kopalnic

Mansardna lesena hiša Natalia je 114 m2 velika klasična dvokapnica pravokotnega gabarita, s tremi spalnimi prostori, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od treh sob za spanje bo mogoče nameniti otroški sobi ali npr. kot prostor za hobi.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 114.000 EUR
Četrta faza: že od 96.900 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 74.100 EUR

Cena za leseno hišo Natalia vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Natalia je nadvse kakovostno termoizolirana, skoraj pasivna lesena hiša. Glede na individualne potrebe je mogoča povsem pasivna ali plus energijska gradnja.

Po naročilu prilagodimo obliko individualnih prostorov, kakor tudi njihovo orientacijo in funkcionalnost. Navkljub temu, da je Natalia konstruirana kot lesena hiša iz masivnega lesa, jo po potrebi z našim timom oblikovalcev predelamo v sanjsko brunarico ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Recimo da Vam je ta lesena hiša všeč, na žalost pa veljavni prostorski plan ne omogoča grajenje tovrstnih objektov, bodisi zaradi barve strehe, razmerja dolžine in širine hiše ali pa celo zaradi izstopanja od arhitekture bližnjih stavb? Obrnite se na nas, saj za vsako gradbeno težavo obstaja rešitev!

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
Lesena hiša Natalia

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO