Lesena hiša Natalia

Lesena hiša Natalia
Lesena 101.200€ - Klasična
KH-863 114 m259 3 Spalnic 1 Kopalnic

Mansardna lesena hiša Natalia je 114 m2 velika klasična dvokapnica pravokotnih dimenzij, s tremi spalnimi prostori, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od treh spalnic je na vsak način mogoče koristiti kot otroško sobo ali npr. kot kabinet.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 158.200 EUR
Četrta faza: 135.400 EUR
Zunaj gotova hiša: 101.200 EUR

Cena za leseno hišo Natalia vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Natalia je nadvse kakovostno termoizolirana, energetsko učinkovita lesena hiša. Z doplačilom je možna nič energijska ali +energijska postavitev.

Ugodna prilagoditev po želji
Po potrebi vizualiziramo drugačno orientacijo individualnih sob, kot tudi njihovo obliko ali razporeditev. Četudi je Natalia zasnovana kot lesena hiša iz masivnega lesa, jo za Vas z našimi talentiranimi oblikovalci vizualiziramo kot dih jemajočo brunarico ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Recimo da Vam je natanko ta hiša pisana na kožo, a žal občinski prostorski načrt prepoveduje gradnjo takšnega objekta na Vaši gradbeni parceli, bodisi zaradi oblike strehe, razmerij stranic hiše ali pa celo zaradi neskladja z okoliško arhitekturo? Kontaktirajte nas in zagotovo bomo našli ustrezno rešitev!

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
Lesena hiša Natalia

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM