Lesena hiša Nolita

Lesena hiša Nolita
Lesena 16.500€ - Tiny house
KH-117 22 m2 1 Kopalnic

Pritlična lesena hiša Nolita je 22 m2 velik tiny house pravokotne zasnove, s spalno dnevno sobo in kuhinjo ter kopalnico z WC-jem.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 26.400 EUR
Četrta faza: že od 21.450 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 16.500 EUR

Cena za leseno hišo Nolita vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Nolita je odlično izolirana proti mrazu, skoraj nič-energijska lesena hiša. Glede na individualne potrebe je mogoča nič energijska ali plus energijska zasnova.

Za Vas vizualiziramo drugačno velikost posamičnih prostorov, kakor tudi njihovo razporeditev ali obliko. Brez obzira na to, da je Nolita prikazana kot hiša iz masivnega lesa, jo po potrebi z našimi talentiranimi oblikovalci preoblikujemo v izjemno privlačno brunarico ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Recimo da Vam je natanko hiša Nolita pisana na kožo, vendar veljavni prostorski načrt ne podpira gradnjo takšne hiše na Vaši parceli, včasih zaradi usmeritve slemena strehe, razmerja dolžine in širine hiše ali zaradi dodatkov na pročeljih? Obrnite se na nas in zagotovo bomo našli ustrezno rešitev!

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Lesena hiša Nolita

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO