Lesena hiša Nunzia

Lesena hiša Nunzia
Lesena 51.000€ - Bungalov
KH-223 68 m2 1 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična lesena hiša Nunzia je 68 m2 velik bungalov pravokotnih dimenzij, s prostorom za spanje, kopalnico z WC-jem ter dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 81.600 EUR
Četrta faza: že od 66.300 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 51.000 EUR

Cena za leseno hišo Nunzia vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Nunzia je odlično termoizolirana, skoraj pasivna lesena hiša. Po želji naročnika je mogoča nič energijska ali plus energijska zasnova.

Po potrebi prilagodimo razporeditev posamičnih sob, kakor tudi njihovo orientacijo in obliko. Brez obzira na to, da je Nunzia ustvarjena kot masivna lesena hiša, jo po želji z našim timom oblikovalcev predrugačimo v občudovanja vredno brunarico ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Recimo da Vam je ravno ta hiša, in nobena druga, najbolj všeč, a žal občinski prostorski načrt ovira izdelavo takšne hiše na Vaši parceli, bodisi zaradi barve strešnikov, etažnosti objekta ali pa celo zaradi členitve fasad? Obrnite se na nas, to hišo lahko zagotovo prilagodimo zahtevam občinskega prostorskega akta.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Lesena hiša Nunzia

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO