Lesena hiša Quartilla

Lesena hiša Quartilla
Lesena 59.250€ - Klasična
KH-259 79 m2 3 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična lesena hiša Quartilla je 79 m2 velika klasična dvokapnica razgibane oblike, s tremi spalnimi prostori, kopalnico z WC-jem ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od treh spalnic bo mogoče koristiti kot otroško sobo ali npr. kot kabinet. Mansarda se lahko oddvoji, s čimer pridobimo še kakšno sobo za spanje.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 94.800 EUR
Četrta faza: že od 77.025 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 59.250 EUR

Cena za leseno hišo Quartilla vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Quartilla je izjemno dobro toplotno izolirana, skoraj pasivna lesena hiša. Po želji naročnika je možna energijsko nevtralna ali plus energijska gradnja.

Z veseljem spremenimo število posamičnih prostorov, kot tudi njihovo obliko ali funkcionalnost. Četudi je Quartilla ustvarjena kot hiša z masivnimi stenami iz lesa, jo z veseljem prilagodimo v občudovanja vredno brunarico ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj pa v primeru, ko Vam je ravno ta hiša, in nobena druga, najbolj všeč, na žalost pa urbanistnični plan preprečuje gradnjo takšnega objekta, pa naj bo zaradi višine slemena, dimenzij etaž ali pa celo zaradi neskladja z okoliškimi stavbami? Pišite nam, Vašo sanjsko hišo je zagotovo mogoče prilagoditi zahtevam OPN-a.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Lesena hiša Quartilla

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO