Lesena hiša Quirina

Lesena hiša Quirina
Lesena 188.400€ - Klasična
KH-191 222 m2 6 Spalnic 2 Kopalnic

Mansardna lesena hiša Quirina je 223 m2 velika klasična dvokapnica s čopi kvadratnega gabarita, s tremi sobami za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od treh spalnic je seveda možno uporabljati za otroško sobo ali npr. kot pisarno.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 299.900 EUR
Četrta faza: 255.300 EUR
Zunaj gotova hiša: 188.400 EUR

Cena za leseno hišo Quirina vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Quirina je izjemno dobro toplotno izolirana, skoraj pasivna lesena hiša. Glede na individualne potrebe je mogoča energijsko nevtralna ali plus energijska konstrukcija.

Ugodna prilagoditev po želji
Po potrebi vizualiziramo drugačno število posamičnih sob, kakor tudi njihovo razporeditev in orientacijo. Brez obzira na to, da je Quirina načrtovana kot hiša s stenami iz masivnega lesa, jo z našim timom arhitektov preoblikujemo v izjemno dodelano brunarico ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj narediti, ko Vam je točno ta hiša Quirina najbolj všeč, a odlok o občinskem prostorskem načrtu – OPN ne omogoča grajenje takšnega objekta, najsibo zaradi barve strehe, zunanjih gabaritov hiše ali pa celo zaradi vrste stavbnega pohištva? Pišite nam, saj za vsako gradbeno težavo obstaja rešitev!

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Mansarda

Video
  • Lesen dvojček Quirina
    Lesena hiša dvojček Quirina

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM