Lesena hiša Quirina

Lesena hiša Quirina
Lesena 144.950€ - Klasična
KH-191 223 m2 6 Spalnic 1 Kopalnic

Mansardna lesena hiša Quirina je 223 m2 velika klasična dvokapnica s čopi kvadratnega gabarita, s tremi prostori za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od treh spalnic bo mogoče nameniti za otroško sobo ali npr. kot home office.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 223.000 EUR
Četrta faza: že od 189.550 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 144.950 EUR

Cena za leseno hišo Quirina vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Quirina je nadvse kakovostno termoizolirana, skoraj pasivna lesena hiša. V kolikor je potrebno, je možna nič energijska ali +energijska gradnja.

Po potrebi vizualiziramo drugačno obliko posameznih sob, kot tudi njihovo orientacijo ali število. Kljub temu, da je Quirina zmodelirana kot hiša s stenami iz masivnega lesa, jo po potrebi z našimi nadarjenimi arhitekti predrugačimo v sanjsko brunarico ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj pa v primeru, ko Vam je ravno lesena hiša Quirina, in nobena druga, najbolj všeč, vendar veljavni prostorski plan ovira grajenje tovrstnih hiš, bodisi zaradi usmeritve slemena strehe, dimenzij etaž ali zaradi neusklajenosti z okoliškimi stavbami? Obrnite se na nas, mogoče pa obstaja rešitev, ki Vas bo navdušila.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
Lesena hiša Quirina

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO