Lesena hiša Tulia

Lesena hiša Tulia
Lesena 119.000€ - Bungalov
KH-337 109 m50 2 Spalnic 1 Kopalnic 1 Garaž

Pritlična lesena hiša Tulia je 109 m2 velik bungalov razgibanega tlorisa, z dvema sobama za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od dveh spalnic je vsekakor možno uporabljati kot otroško sobo ali npr. kot prostor za hobi.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 184.400 EUR
Četrta faza: 151.700 EUR
Zunaj gotova hiša: 119.000 EUR

Cena za leseno hišo Tulia vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Tulia je izjemno dobro termoizolirana, skoraj nič-energijska lesena hiša. Z doplačilom je možna povsem pasivna ali plus energetska gradnja.

Ugodna prilagoditev po želji
Po potrebi zrišemo drugačno velikost posamičnih prostorov, kot tudi njihovo orientacijo ali funkcionalnost. Navkljub temu, da je Tulia zasnovana kot hiša iz masivnega lesa, jo za Vas z našim timom arhitektov spremenimo v privlačno brunarico ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj storiti, če Vam je ravno lesena hiša Tulia pisana na kožo, na žalost pa prostorski akt občine ne predvideva grajenje takšnega objekta na Vaši gradbeni parceli, pa naj bo zaradi barve strehe, dimenzij tlorisa ali pa celo zaradi fasadnih odprtin? Obrnite se na nas, zagotovo obstaja rešitev, ki Vas bo osrečila.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Lesena hiša Tulia

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM