Lesena hiša Tyler

Lesena hiša Tyler
Lesena 57.750€ - Klasična
KH-787 77 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična lesena hiša Tyler je 77 m2 velika klasična dvokapnica kvadratnih dimenzij, z dvema spalnima prostoroma, kopalnico z WC-jem in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od dveh sob za spanje je seveda možno uporabiti kot otroško sobo ali npr. kot pisarno. Mansarda se lahko oddvoji, s čimer pridobimo eno mini spalnico.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 92.400 EUR
Četrta faza: že od 75.075 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 57.750 EUR

Cena za leseno hišo Tyler vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Tyler je izjemno dobro izolirana proti mrazu, energetsko učinkovita lesena hiša. Po želji naročnika je mogoča nič energijska ali +energijska postavitev.

Z veseljem spremenimo funkcionalnost individualnih sob, kot tudi njihovo velikost ali obliko. Četudi je Tyler predvidena kot masivna lesena hiša, jo po želji strokovno spremenimo v do potankosti dodelano brunarico ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj narediti, ko Vam je ravno ta hiša pisana na kožo, žal pa prostorski načrt občine – OPN ovira gradnjo takšnega objekta, včasih zaradi vrste strešne kritine, mer osnovne plošče ali pa celo zaradi oblike fasade? Kontaktirajte nas, omejitve za Vašo gradbeno parcelo z veseljem upoštevamo pri modeliranju Vaše sanjske hiše.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Lesena hiša Tyler

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO