Lesena hiša Verna

Lesena hiša Verna
Lesena 101.400€ - Klasična
KH-146 156 m2 4 Spalnic 1 Kopalnic

Mansardna lesena hiša Verna je 156 m2 velika klasična dvokapnica razgibanega tlorisa, s štirimi sobami za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od štirih spalnic je seveda možno nameniti otroški sobi ali npr. kot sobo za goste.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 156.000 EUR
Četrta faza: že od 132.600 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 101.400 EUR

Cena za leseno hišo Verna vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Verna je izvrstno izolirana proti mrazu, energetsko učinkovita lesena hiša. Po dogovoru je možna energijsko nevtralna ali plus energijska konstrukcija.

Po potrebi optimiramo razporeditev posameznih sob, kot tudi njihovo funkcionalnost in obliko. Navkljub temu, da je Verna modelirana kot hiša s stenami iz masivnega lesa, jo z našimi nadarjenimi oblikovalci zasnujemo v občudovanja vredno brunarico ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj storiti, če Vam je točno ta hiša pisana na kožo, žal pa prostorski načrt občine – OPN ne predvideva gradnjo takšnega objekta, včasih zaradi vrste strešne kritine, višinskega razmerja stavbe ali zaradi oblike oken? Pišite nam, saj za vsako gradbeno težavo obstaja rešitev!

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
Lesena hiša Verna

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO