Lesena hiša Virtue

Lesena hiša Virtue
Lesena 184.400€ - Klasična
KH-172 218 m2 3 Spalnic 1 Kopalnic 1 Garaž

Mansardna lesena hiša Virtue je 218 m2 velika klasična dvokapnica pravokotne zasnove, s tremi sobami za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od treh sob za spanje je seveda možno nameniti za otroško sobo ali npr. kot pisarno.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 293.400 EUR
Četrta faza: 249.800 EUR
Zunaj gotova hiša: 184.400 EUR

Cena za leseno hišo Virtue vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Virtue je izvrstno izolirana proti mrazu, skoraj nič-energijska lesena hiša. Glede na individualne potrebe je možna energijsko nevtralna ali +energijska postavitev.

Ugodna prilagoditev po želji
Po potrebi vizualiziramo drugačno velikost posamičnih prostorov, kakor tudi njihovo razporeditev ali število. Kljub temu, da je Virtue prikazana kot masivna lesena hiša, jo po želji z našimi nadarjenimi arhitekti predrugačimo v do potankosti premišljeno brunarico ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj pa v primeru, ko Vam je ravno lesena hiša Virtue zelo všeč, na žalost pa prostorski načrt občine – OPN ne podpira postavitve takšnega objekta na Vaši gradbeni parceli, naj si bo zaradi nagiba strehe, višinskih gabaritov ali pa celo zaradi neskladja z okoliškimi stavbami? Pišite nam in skupaj bomo našli rešitev!

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
  • Hiša iz lesa Virtue
    Mansardna družinska hiša iz lesa Virtue

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

TO HIŠO LAHKO PRILAGODIMO VAŠIM ŽELJAM

Izjava o posredovanju podatkov *

Loading...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..