Lesena hiša Warren

Lesena hiša Warren
Lesena 60.000€ - Klasična
KH-809 80 m2 1 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična lesena hiša Warren je 80 m2 velika klasična dvokapnica pravokotne zasnove, z enim prostorom za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 96.000 EUR
Četrta faza: že od 78.000 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 60.000 EUR

Cena za leseno hišo Warren vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Warren je nadvse kakovostno izolirana proti mrazu, energetsko učinkovita lesena hiša. Po dogovoru je mogoča energijsko nevtralna ali plus energijska postavitev.

Za Vas optimiramo obliko individualnih prostorov, kakor tudi njihovo orientacijo in velikost. Kljub temu, da je Warren konstruirana kot masivna lesena hiša, jo na osnovi Vaših zahtev z veseljem predelamo v vrhunsko dovršeno brunarico ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj pa v primeru, ko Vam je točno ta lesena hiša pisana na kožo, a žal občinski prostorski načrt ne zajema gradnjo takšnega objekta na Vaši gradbeni parceli, pa naj bo zaradi naklona strehe, višinskega razmerja stavbe ali zaradi neskladja z okoliško arhitekturo? Pišite nam, Vašo sanjsko hišo je zagotovo mogoče prilagoditi zahtevam OPN-a.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Lesena hiša Warren

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO