Lesena hiša Willetta

Lesena hiša Willetta
Lesena 77.350€ - Klasična
KH-758 119 m2 3 Spalnic 1 Kopalnic

Mansardna lesena hiša Willetta je 119 m2 velika klasična dvokapnica pravokotnega gabarita, s tremi spalnicami, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Poljubno od treh sob za spanje je vsekakor možno koristiti kot otroško sobo ali npr. kot home office.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 119.000 EUR
Četrta faza: že od 101.150 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 77.350 EUR

Cena za leseno hišo Willetta vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Willetta je odlično izolirana proti mrazu, energetsko učinkovita lesena hiša. V kolikor je potrebno, je mogoča nič energijska ali plus energetska zasnova.

Po želji zmodeliramo drugačno orientacijo posameznih sob, kakor tudi njihovo funkcionalnost in obliko. Brez obzira na to, da je Willetta vizualizirana kot masivna lesena hiša, jo z našo ekipo oblikovalcev vizualiziramo kot dih jemajočo brunarico ali skeletno montažno hišo.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj storiti, če Vam je hiša Willetta všeč, žal pa veljavni prostorski plan ne dovoljuje grajenje tovrstnih hiš, bodisi zaradi usmeritve slemena strehe, tovrstne višine stavbe ali zaradi izstopanja od arhitekture bližnjih stavb? Pišite nam in skupaj bomo našli rešitev!

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
Lesena hiša Willetta

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO