Montažna hiša Alberta

Montažna hiša Alberta
Montažna 21.750€ - Tiny house
KH-611 29 m2 1 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Alberta je 29 m2 velik tiny house pravokotnih dimenzij, z eno sobo za spanje, kopalnico z WC-jem in dnevno sobo s kuhinjo. Mansarda se lahko pregradi, s čimer pridobimo eno mini sobico.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 34.800 EUR
Četrta faza: že od 28.275 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 21.750 EUR

Cena za montažno hišo Alberta vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Alberta je nadvse kakovostno izolirana proti mrazu, skoraj nič-energijska montažna hiša. V kolikor je potrebno, je mogoča nič energijska ali plus energetska izvedba.

Po potrebi vizualiziramo drugačno število posamičnih prostorov, kakor tudi njihovo funkcionalnost ali velikost. Četudi je Alberta izvedena kot montažna hiša, jo po želji z našimi talentiranimi arhitekti predrugačimo v občudovanja vredno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Postavi se vprašanje, kaj storiti, ko Vam je montažna hiša Alberta všeč, vendar veljavni prostorski načrt ovira gradnjo tovrstnih hiš, včasih zaradi usmeritve slemena strehe, tovrstne višine stavbe ali pa celo zaradi fasadnih odprtin? Kontaktirajte nas in skupaj bomo našli rešitev!

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Alberta

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO