Montažna hiša Anne

Montažna hiša Anne
Montažna 105.000€ - Klasična
KH-555 95 m2 3 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Anne je 95 m2 velika klasična dvokapnica pravokotnega tlorisa, s tremi sobami za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste ter dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico. Poljubno od treh spalnic bo mogoče uporabljati za otroško sobo ali npr. kot home office.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 162.000 EUR
Četrta faza: 133.500 EUR
Zunaj gotova hiša: 105.000 EUR

Cena za montažno hišo Anne vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Anne je izvrstno toplotno izolirana, energetsko učinkovita montažna hiša. Po dogovoru je možna nič energijska ali plus energijska izvedba.

Ugodna prilagoditev po želji
Za Vas zmodeliramo drugačno razporeditev posameznih sob, kot tudi njihovo funkcionalnost ali obliko. Čeprav je Anne zmodelirana kot montažna hiša, jo za Vas z našimi talentiranimi arhitekti predrugačimo v arhitekturno dovršeno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Postavi se vprašanje, kaj storiti, ko Vam je ravno montažna hiša Anne najbolj všeč, vendar prostorski načrt občine – OPN prepoveduje grajenje tovrstnih hiš, pa naj bo zaradi barve strešnikov, višinskih gabaritov ali pa celo zaradi barve fasade? Pišite nam, to hišo lahko zagotovo prilagodimo zahtevam prostorskega akta.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Anne

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM