Montažna hiša April

Montažna hiša April
Montažna 55.900€ - Moderna
KH-750 86 m2 2 Spalnic 2 Kopalnic

Nadstropna montažna hiša April je 86 m2 velika moderna hiša pravokotnih dimenzij, z dvema spalnima prostoroma, dvema kopalnicama, dodatnim WC-jem za goste in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od dveh sob za spanje je seveda možno nameniti otroški sobi ali npr. kot home office.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 86.000 EUR
Četrta faza: že od 73.100 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 55.900 EUR

Cena za montažno hišo April vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
April je izvrstno izolirana proti mrazu, skoraj pasivna montažna hiša. Z doplačilom je možna nič energijska ali plus energetska konstrukcija.

Z veseljem spremenimo odprtost posameznih sob, kakor tudi njihovo funkcionalnost ali velikost. Navkljub temu, da je April načrtovana kot montažna hiša, jo na osnovi Vaših zahtev z našimi nadarjenimi arhitekti preoblikujemo v izjemno dodelano masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj pa v primeru, ko Vam je točno ta montažna hiša pisana na kožo, vendar veljavni prostorski načrt ovira gradnjo takšne hiše na Vaši parceli, najsibo zaradi oblike strehe, dimenzij osnovne plošče ali pa gradbenih odprtin? Pišite nam, za vsak gradbeni izziv obstaja rešitev!

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
Montažna hiša April

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO