Montažna hiša Aquilia

Montažna hiša Aquilia
Montažna 93.750€ - Moderna
KH-150 125 m2 3 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Aquilia je 125 m2 velika moderna hiša pravokotnih dimenzij, s tremi prostori za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste in dnevno sobo s kuhinjo in jedilnico. Poljubno od treh spalnic je vsekakor mogoče nameniti otroški sobi ali npr. kot pisarno. Mansarda se lahko oddvoji, s čimer pridobimo eno majhno spalnico.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 150.000 EUR
Četrta faza: že od 121.875 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 93.750 EUR

Cena za montažno hišo Aquilia vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Aquilia je izjemno dobro izolirana proti mrazu, energetsko učinkovita montažna hiša. Po želji naročnika je možna nič energijska ali plus energetska konstrukcija.

Po naročilu zmodeliramo drugačno velikost individualnih prostorov, kot tudi njihovo odprtost ali razporeditev. Navkljub temu, da je Aquilia konstruirana kot montažna hiša, jo z našimi nadarjenimi arhitekti preoblikujemo v do potankosti dodelano masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Kaj pa v primeru, ko Vam je ravno montažna hiša Aquilia najbolj všeč, a žal prostorski akt občine ne omogoča postavitve takšne hiše na Vaši parceli, bodisi zaradi nagiba strehe, razmerij stranic hiše ali zaradi fasadnih odprtin? Kontaktirajte nas in zagotovo bomo našli ustrezno rešitev!

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Aquilia

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO