Montažna hiša Aquilina

Montažna hiša Aquilina
Montažna 108.400€ - Klasična
KH-365 123 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Mansardna montažna hiša Aquilina je 123 m2 velika klasična dvokapnica s čopi pravokotnih dimenzij, z dvema spalnima prostoroma, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste in dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od dveh spalnic je na vsak način možno uporabljati za otroško sobo ali npr. kot home office.

Okvirne cene posameznih gradbenih faz
Na ključ: 169.900 EUR
Četrta faza: 145.300 EUR
Zunaj gotova hiša: 108.400 EUR

Cena za montažno hišo Aquilina vsebuje tako DDV kot tudi PZI & DGD (PGD). Vključuje tudi morebitne prilagoditve idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Aquilina je izjemno dobro termoizolirana, energetsko učinkovita montažna hiša. Glede na individualne potrebe je mogoča energijsko nevtralna ali +energijska izvedba.

Ugodna prilagoditev po želji
Za Vas zasnujemo drugačno velikost posameznih sob, kot tudi njihovo funkcionalnost ali razporeditev. Čeprav je Aquilina zasnovana kot montažna hiša, jo z veseljem zasnujemo v krasno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Postavi se vprašanje, kaj storiti, ko Vam je natanko ta montažna hiša pisana na kožo, žal pa odlok o občinskem prostorskem načrtu ne predvideva izdelavo takšnega objekta na Vaši gradbeni parceli, pa naj bo zaradi barve strešnikov, dimenzij tlorisa ali zaradi neusklajenosti z okoliškimi stavbami? Kontaktirajte nas, omejitve za Vašo gradbeno parcelo z veseljem upoštevamo pri modeliranju Vaše sanjske hiše.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Prva etaža

Video
Montažna hiša Aquilina

PIŠITE NAM

Sebastjan Stjepanović

Kontakt

Izjava o posredovanju podatkov *

Nalagam...

Priporočamo

Primerjaj med sabo

Primerjaj
Primerjate lahko do 4 hiše med sabo. Vsako naslednja bo samodejno zamenjala prvo, ki ste jo dodali v primerjavo..
Sebastjan Stjepanović

PIŠITE NAM