Montažna hiša Arga

Montažna hiša Arga
Montažna 75.000€ - Bungalov
KH-425 100 m2 3 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Arga je 100 m2 velik bungalov razgibanih dimenzij, s tremi prostori za spanje, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od treh spalnic je seveda možno nameniti za otroško sobo ali npr. kot home office.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 120.000 EUR
Četrta faza: že od 97.500 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 75.000 EUR

Cena za montažno hišo Arga vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Arga je izvrstno termoizolirana, skoraj pasivna montažna hiša. Po želji naročnika je možna nič energijska ali plus energijska gradnja.

Po potrebi zrišemo drugačno velikost posameznih sob, kot tudi njihovo orientacijo in obliko. Brez obzira na to, da je Arga ustvarjena kot montažna hiša, jo z veseljem preoblikujemo v dih jemajočo masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Recimo da Vam je ta hiša všeč, žal pa veljavni prostorski načrt prepoveduje postavitve takšnega objekta na Vaši gradbeni parceli, naj si bo zaradi usmeritve slemena strehe, dimenzij tlorisa ali pa celo zaradi neskladja z okolico? Kontaktirajte nas, mogoče pa obstaja rešitev, ki Vas bo navdušila.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Arga

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO