Montažna hiša Arielle

Montažna hiša Arielle
Montažna 56.250€ - Bungalov
KH-702 75 m2 2 Spalnic 1 Kopalnic

Pritlična montažna hiša Arielle je 75 m2 velik bungalov pravokotnega tlorisa, z dvema spalnicama, kopalnico z WC-jem, ločenim WC-jem za goste ter dnevno sobo z ločeno kuhinjo in jedilnico. Katerokoli od dveh sob za spanje je vsekakor možno uporabljati za otroško sobo ali npr. kot home office.

Začetne cene posameznih gradbenih faz (brez fasadnih dodatkov)
Na ključ: že od 90.000 EUR
Četrta faza: že od 73.125 EUR
Zunaj gotova hiša: že od 56.250 EUR

Cena za montažno hišo Arielle vsebuje DDV. Vključuje tudi morebitne adaptacije idejne zasnove Vašim potrebam.

Energetska učinkovitost
Arielle je izvrstno termoizolirana, energetsko učinkovita montažna hiša. Glede na individualne potrebe je mogoča energijsko nevtralna ali plus energetska konstrukcija.

Po potrebi zmodeliramo drugačno funkcionalnost posameznih sob, kot tudi njihovo velikost in odprtost. Kljub temu, da je Arielle prikazana kot montažna hiša, jo po potrebi z našim timom oblikovalcev predrugačimo v vrhunsko dovršeno masivno leseno hišo ali brunarico.

Poznate omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta?
Postavi se vprašanje, kaj storiti, ko Vam je ravno Arielle zelo všeč, a žal občinski prostorski plan ne omogoča postavitve tovrstnih hiš, naj si bo zaradi barve strešnikov, razmerij stranic hiše ali pa celo zaradi neskladja z okoliško arhitekturo? Pišite nam, to hišo lahko zagotovo prilagodimo zahtevam prostorskega akta.

Preverite omejitve Vašega občinskega prostorskega načrta!

  • :

Značilnosti

Tloris

Pritličje

Video
Montažna hiša Arielle

OBVESTILO

Sebastjan Stjepanović

POMEMBNO

Spoštovani kupci, žal smo razprodani in ne sprejemamo novih projektov. V kolikor želite biti obveščeni o datumu ponovnega sprejema novih kupcev, nam pošljite elektronsko sporočilo na info@kataloghis.si
Sebastjan Stjepanović

OBVESTILO